Gallo Kriserådgivning


Hjemmeside : www.kriseraadgivning.dk

 


Gallo Kriserådgivning er en åben, frivillig rådgivning, som blev etableret i 1999. Rådgivningen er en selvejende institution med tæt tilknytning til Gallo. Vi har en lønnet projektleder og frivillige ulønnede medarbejdere, som er f.eks. psykologi-, socialrådgiver-, sygeplejerske- og fysioterapeutstuderende sidst på deres studie.

Vi henvender os til alle, der oplever sig begrænset af personlige forhold / problemstillinger, krise, sygdom, selvmordstanker, sorg, depression eller som har det svært med sig selv eller andre uanset årsag.

Vi kan tilbyde en samtale med en medarbejder over en kop kaffe eller te i caféen eller i et af vore samtalerum. Der er også mulighed for et individuelt samtaleforløb, parterapi, aktiv lytning, samtaler og rådgivning mv. Vi vil sammen med dig forsøge at minimere dine problemer og at finde den hjælp og/ eller behandling, som kan hjælpe netop dig.


Når du henvender dig i kriserådgivningen, kan du være helt anonym, - for vi registrerer hverken navn, cpr. nr. eller adresse.

Alle vore medarbejdere har altid tavshedspligt. Hjælpen er gratis og der er almindeligvis ingen ventetid.

Gallo Kriserådgivning holder til i Gallo Husets lokaler.

 Gallo Kriserådgivning

Hans Hartvig Seedorffs Stræde 18E

8000 Aarhus C

Tlf. nr. 86 18 86 98

Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Åbent : mandag - fredag fra 18:00 til 22:00

Hjemmeside :  www.kriseraadgivning.dk